Over Marble Care

Deskundig vakmanschap op het gebied van natuursteen renovatie en onderhoud.

Met ruim 20 jaar ervaring bewijst Marble Care de specialist in onderhoud en renovatie van natuursteen te zijn.

Natuursteen is een kostbaar en kwetsbaar product. Het is dan ook belangrijk dit kwetsbare materiaal met de grootst mogelijke zorg te onderhouden of indien nodig, te renoveren. Marble Care is de deskundige op het terrein van onderhoud en renovatie van uw natuursteen.

Dat Marble Care een deskundig natuursteenrenovatie en onderhoudsbedrijf is blijkt niet alleen uit de grote verscheidenheid van projecten welke door Marble Care zijn uitgevoerd. Of het nu een travertin vloer in een woonkamer betreft, de marmeren vloer of zuilen van overheidsgebouwen, een granieten vloer die als verrassing bij een verbouwing te voorschijn komt, de kalkstenen treden van een monumentaal pand, misschien de granito aanrecht  in een woonhuis, elk natuursteen project is in goede handen bij de specialisten van Marble Care.

Meedenken met de klant

Marble Care denkt mee met de klant. Aan een opdracht gaat altijd een persoonlijk gesprek vooraf. Een medewerker van Marble Care neemt de situatie er plaatse op, waarna een vakkundig advies volgt.  Een uitgebreide offerte, waarin opgenomen welke werkzaamheden nodig zijn, de kosten die hiermee gemoeid zijn en ook de planning van de werkzaamheden worden op papier gezet.

Soms kan een project alleen in het weekend of buiten de reguliere kantooruren uitgevoerd  worden.  Marble Care is naast deskundig ook zeer flexibel en in overleg wordt altijd een passende oplossing gevonden. Daarbij is Marble Care niet gebonden aan een werkgebied, dus binnen- of buitenland, u kunt op Marble Care rekenen.

Bovendien, Marble Care werkt schoon en zorgvuldig zodat overlast tot een minimum beperkt wordt.

Liefde voor materialen

De liefde voor de materialen, de kennis van het product, zorgvuldigheid van werken en de wens van de opdrachtgever komen samen in het eindresultaat.  Met een uitgebreid onderhoudsadvies zorgt Marble Care er voor dat u zo lang mogelijk plezier houdt van dit eindresultaat.

Kortom, bent u op zoek naar :

  • onderhoud of renovatie van natuursteen
  • deskundig en vakkundig advies
  • flexibele en persoonlijke service
  • ervaren en betrouwbare adviseurs

dan bent u bij Marble Care aan het juiste adres!