Werkwijze Marble Care

Omdat Marble Care een kwalitatief hoogstaand resultaat nastreeft is het belangrijk dat zowel Marble Care als ook de opdrachtgever weten wat de mogelijkheden zijn om uw natuursteen te renoveren en/of te onderhouden.

1. Inventarisatie & een offerte

Voorafgaand aan de uitvoering van een project vindt altijd een vrijblijvende inspectie van het natuursteen plaats. Een van de specialisten van Marble Care neemt de situatie ter plekke nauwkeurig op en inventariseert zorgvuldig de wensen van de klant.
Deze gegevens zijn de basis van een kosteloos, op maat gemaakte offerte, waarin opgenomen welke werkzaamheden nodig zijn, een werkplan en uiteraard een specificatie van de kosten. De offerte wordt met de opdrachtgever besproken en na overeenstemming tekent de opdrachtgever voor akkoord.

2. Planning

In overleg met de opdrachtgever worden de werkzaamheden ingepland, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de omstandigheden en de locatie waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Om overlast tot een minimum te beperken wordt, indien noodzakelijk, ook buiten de reguliere kantoortijden gewerkt. Door de flexibele en servicebewuste medewerkers wordt desgewenst ook in het weekend of ’s nachts gewerkt.

3. Uitvoer

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden stelt Marble Care alles in het werk om overlast tot een minimum te beperken.
Waar nodig, worden kasten, muren of deuren afgeplakt. Zo wordt het werk op een stofarme en schone manier uitgevoerd en blijven werkplekken ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden operationeel.

4. Onderhoud& onderhoudsadvies

Om het eindresultaat zo lang mogelijk te behouden geeft Marble Care bij oplevering van het werk een uitgebreid onderhoudsadvies. Zo blijf het natuursteen in optimale conditie.

  • NATUURSTEEN
  • RENOVATIE
  • ONDERHOUD

Offerte aanvragen

Naam *

Email *

Telefoon *

Type klant *

Opmerking